Nachtleven in Londen

Zeker niet onbelangrijk, het nachtleven! Londen heeft erg veel pubs en clubs waar je heerlijk kunt relaxen, drinken en uit je dak kunt gaan. Hier een overzicht van de leukste uitgaansgelegenheden en places to be.

Time Out London

Dé gids voor het Londense uitgaansleven: "Find out what's on in London with Time Out. Your guide to the best food & drink, events, activities and attractions in London." Time Out London

De Hems

de-hems-nederlanders-in-londen

Als je weer eens trek hebt in een goed glas Nederlands bier met een frikandel speciaal of een lekker portie bitterballen, dan kun je terecht bij De Hems. Dit is een Nederlandse kroeg in het Londense Chinatown, dat ook bekend staat als SOHO. Het grootste deel van het personeel is hier Nederlands. Gegarandeerd dat je hier ook andere Nederlandse gasten tegen het lijf loopt. Lekker gemakkelijk in je eigen taal kletsen en bier bestellen. Café de Hems in Londen is jouw Nederlandse pub in het hart van de stad!

Adres:
De Hems Dutch Cafe Bar
11 Macclesfield St
London W1D 5BW
United Kingdom

Locatie:

Nieuwe mensen ontmoeten en het nachtleven van Londen ontdekken?

Kroegentochten!

Dé manier om het nachtleven van Londen beter te leren kennen, en om nieuwe mensen te ontmoeten. In samenwerking met Nights Gone Wild een exclusieve korting van 50% voor Nederlanders in Londen!

Klik hier voor meer informatie!